Patrimoni Net

Quant val Albert Diger Brown Brown a Al B Sure? Obteniu també informació sobre la seva carrera, premis i assoliments

Al B Sure és una presentadora de ràdio nord-americana, artista de gravació i actor que també és la tres vegades productora discogràfica nord-americana nominada al Grammy R&B. Tot i que tots coneixem l’artista amb el nom Al B Sure, el seu nom real i complet és Albert Joseph Brown III. A la majoria de la gent li agrada Al perquè les seves cançons tenen algun significat profund i impacte amb què es poden connectar fàcilment.

Contingut

  • 1 Què és Al B segur! Patrimoni net?
  • 2 Al B Sure: la carrera professional
  • 3 Filmografia
  • 4 Educació
  • 5 Premis i Assoliments
  • 6 Fets ràpids d'Al B Sure

Què és Al B segur! Patrimoni net?

Al B Segur! és un artesà de registre de R&B nord-americà assignat per dos cops al Grammy, que té un valor net acumulat al voltant 4 milions de dòlars que inclou les seves propietats. A més, afegeix una quantitat de diners al seu compte bancari a partir d’indicacions, anuncis, marques i molts altres.

Títol: Al B Sure amb cotxe

Al ha guanyat una quantitat elevada de diners com a sou. Tot i això, el seu sou encara falta als mitjans de comunicació. Té un cotxe i una casa preciosos, però la informació no està disponible de moment. Actualment, pot estar vivint un luxós i luxós estil de vida.

Valor net el 2019 4 milions de dòlars
Valor net el 2018 Sota revisió
Sou anual En una revisió
Font d’ingressos As Cantant, presentadora de ràdio i ex-executiu discogràfic

Al B Sure! Carrera professional

Al B Segur! era un quarterback de futbol estrella a Escola de Vernon Mount en els Estats Units. No obstant això, va rebutjar una beca atlètica a la Universitat d'Iowa per exercir una carrera musical. L’any 1987, Quincy Jones va seleccionar Al com el primer guanyador de la cerca de talents Sony Innovators. Després d'això, va continuar treballant amb Jones en diversos projectes, sobretot el single de platí, El jardí secret (Sweet Seduction Suite) de l'àlbum de doble platí certificat per Jones Tornar al bloc.

llegir en veu alta vs llegir en silenci

En aquesta gravació, Al era un quartet al costat Barry White, El DeBarge , i James Ingram . El seu àlbum de debut de 1988 En mode efecte es va vendre per més de 2 milions d’exemplars, superant el gràfic de Billboard R&B durant setmanes seguides. Incloïa el senzill Nite i el dia, que va superar el gràfic de R&B i va arribar al número 7 al Billboard Hot 100.

Títol: Al B. Sure !, artista de gravació nord-americà

Com a escriptor i productor, Albert va introduir actes de multi-platí a la indústria musical, inclosa Jodeci i intèrpret adolescent de R&B Tevin Campbell , així com Fe Evans , Dave Hollister , Caixa , i Usher . L’any 2009 va signar amb Hidden Beach Recordings. El seu primer senzill per al segell va ser I Love It (Papi Aye, Aye, Aye), que va entrar al quadre de ràdio AC i Radio Urban Records al número de 33. El disc Honey, I'm Home va ser llançat el 23 de juny de 2009 .

mai no vaig conèixer un home que no m’agradés cotitzar

Filmografia

Programes de pel·lícules / televisions Curs Personatge Director
La història de la nova edició 2017 Albert Brown Chris Robinson
Sandy Wexler 2017 Testimonial (com Al B. Sure) Steven Brill
Peep Game 2010 John Cowan Ben Lee Foster
Aloha: El Paige Hurd Show 2010 Amfitrió de ràdio
El cop ( 876,775 USD Taquilla) 2007 Bon jan Stephen Frears
Homes negres revelats 2007 Al B. Segur!
Embussos de MTV 1996 Al B. Segur! (1996)
Horaris privats 1991 -
La màquina de festa amb Nia Peeples 1991 Al B. Segur! Nia Peeples
Casi allà! 1988 Al B. Segur! Dan Rybicky, i Aaron Wickenden
Soul Train 1971 Convidat Don Cornelius

Educació

AI B Segur! Va estudiar a la Mount Vernon High School de Nova York, on va exercir de quarterback de futbol. AI B va obtenir la beca d'atletisme a la Universitat d'Iowa, però la va rebutjar per continuar una carrera musical.



Premis i Assoliments

Al B Segur! ha rebut nombroses nominacions al Premi de Grammy i American Music Award (AMA) i ha guanyat una AMA al millor artista de R&B nou. Així mateix, Al va rebre diverses nominacions al Soul Train Award i va guanyar el premi al millor artista nou.

Títol: Al B. Segur! als 16è Premis Anuals de la Música Americana

A més, Al va guanyar diversos premis musicals de Nova York. A més d’aquests, la seva línia telefònica 1-900 va ser la tercera en generar ingressos, després de les de New Kids on the Block i Run-D.M.C.

Fets ràpids d’Al B Sure

  • Al B Segur! va néixer com Albert Joseph Brown III el 4 de juny de 1968 a Boston, Massachusetts, els Estats Units d'Amèrica.
  • A partir del 2019, té 51 anys i el seu senyal de naixement és Gèminis.
  • És el fill de Cassandra Brown (mare) i Albert Brown (pare).
  • Al va estudiar al Mount Vernon High School de Nova York, on va ser un quarterback de futbol estrella.
  • Al té una nacionalitat nord-americana i pertany a una ètnia afroamericana.
  • És també el tresè productor de discos nord-americà nomenat pel Grammy.
  • Al té un valor net aproximat d’uns 4 milions de dòlars.
  • Té tres fills: Quincy Brown, Albert Brown IV i Devin Brown.
  • Ell es troba a l’alçada de 5 peus 7 polzades i el seu pes corporal és d’uns 70 kg.
  • Al està actiu en algunes plataformes de xarxes socials com Instagram i Twitter.
<